Zwembadrolluik prijzen

Een must voor uw veiligheid ...

Een zwembadrolluik : onmiskenbaar een must voor uw veiligheid


Geschikt voor ieder rechthoekig zwembad

Het rolluik kan ingebouwd worden in nieuwe, alsook bestaande zwembaden. De installatie kan gebeuren op één dag, zonder dat het zwembad moet worden leeggelaten en zonder dat er doorboringen moeten gebeuren in de dichting van het zwembad.


Besparingen, comfort & veiligheid

Door gebruik te maken van de solarlamellen zal dit de verwarmingkosten reduceren tot 80%. De speciale zonnecollectoren geven het zonlicht rechtstreeks af aan het water. Naast het veiligheidsaspect zal de afdekking ook een belangrijke rol spelen in het onderhoud van uw zwembad. Takjes en bladeren worden uit het zwembad geweerd waardoor de onderhoudskosten sterk verminderen.


De waterdichte buismotor

De motor werd ontwikkeld om gemonteerd te worden in de as van het rolluik. Hierbij is een aparte motorput overbodig. Er is dan ook geen risico van waterdoorsijpeling via de as meer mogelijk.


Lamellen

De lamellen bestaan uit PVC of POLYCARBONAAT profielen met gesloten kamers, deze hebben een zeer groot draagvermogen. De solarlamellen zijn voorzien van een stijve , sterke gesloten scharnierpunt waardoor de indringing van vuil en algenvorming sterk tegen gewerkt wordt.

zwembadrolluik prijzen

ZWEMBADROLLUIK - MOGELIJKHEDEN  

zwembadrolluik prijzen

Inbouw met plage 


De wapeningsnetten worden geplaatst op betonblokjes om een goede betondekking te bekomen. Onder de wapeningslaag plaatst men een laag plastic zodat de cementmelk niet in de grondlaag verdwijnt. Vervolgens wordt de rijke beton gegoten en de bovenkant glad afgestreken of gepolierd.

zwembadrolluik prijzen

Inbouw met inhangconsoles


Dit betreft het uitzetten en uitgraven van het zwembad.

Het uitgraven van het zwembad duurt meestal een halve dag. Het zwembad wordt in de lengte en breedte 1 meter verder uitgegraven.

zwembadrolluik prijzen

Opbouw met omkasting


De polystyreen zwembadblokken worden op mekaar gestapeld en passen perfect.

Vervolgens worden de vertikale en horizontale wapeningen geplaatst volgens het plan.

Na het stapelen kunnen de wanden worden opgegoten met beton.

Het grote voordeel van dit systeem is dat je zowel een isolatie hebt een de binnen- en buitenkant van de wand.

De structuur bekisting krijgt een frame en beton / warmte isolatie van het bad. Dit zal een calorische warmtewinst bieden van enkele graden voor een langer zwemseizoen.

SOORTEN LAMELLEN PVC VERSUS POLYCARBONAAT


De lamellen bestaan uit pvc of polycarbonaat met gesloten kamers , deze hebben eenzéér groot draagvermogenen zorgen voor deveiligheid van kind en dier.Met anti algen sleuven in uitvoering polycarbonaat lamellen :


Door toepassing van anti algen sleuven onstaat er een doorstroming in de tand & groef kamer van de lamel Op die manier worden de algen afgevoerd.Solar lamellen :


Door gebruik te maken van de solar lamellen zal dit de verwarmingskosten réduceren tot 80%. De speciale solar collectoren geven het zonlicht rechtstreeks af aan het water .Verschil pvc lamellen en polycarbonaat lamellen :


PVC lamellenzijn goedkoper datpolycarbonaat lamellenmaar zijn minder slagvast en vormvast danpolycarbonaat lamellen. Ze raken sneller beschadigd raken bij de inslag van een voorwerp (grote hagelstenen) dan polycarbonaat lamellen.

Polycarbonaat lamellen hebben daarenboven ook een veel langere levensduur dan pvc lamellen.

zwembadrolluik prijzen

ZWEMBADROLLUIK - REFERENTIES

zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen

ZWEMBADROLLUIK PRIJZEN - OFFERTE AANVRAAG

 
 
 
 
 
 
 
Inbouwrolluik zwembad type plage of onderwaterterras
Opbouwrolluik zwembad
Enkel lamellen